Over Ons

Over ons

De Nania autostoelen en babyproducten worden geproduceerd door de Franse fabrikant Team-Tex. Wereldwijd gezien een grote speler in zijn vakgebied: het ontwikkelen en produceren van autostoelen. Nania Benelux vertegenwoordigd Team-Tex in Nederland en Belgie. 

Lees verder

Nania Benelux

Met een kantoor in Nederland (Amstelveen) kunnen wij ook onze Nederlandstalige klanten goed helpen. Het team van Nania Benelux werkt dagelijks nauw samen met het team in Frankrijk (Team-Tex). Via onze website Nania.nl en Autostoeltje.nl bieden we een zo breed mogelijk assortiment van Nania en Licentie autostoelen, kinderwagen en meubels aan. Tevens zijn veel van onze Nania en Licentie autostoelen goed verkrijgbaar bij de grotere babyzaken. Met een magazijn in Nederland en Frankrijk kunnen we collecties breed aanbieden en snel regelmatig vernieuwen.

Nania en Team-tex

TeamTex Group ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar autostoeltjes en babyproducten. Vandaag de dag is het een internationaal opererend bedrijf, zijn we Europees marktleider en aanwezig in 56 landen.

Als fabrikant willen wij met onze Nania autostoelen de beste prijs-kwaliteit kunnen bieden en moeten onze producten voor iedereen toegankelijk zijn.

De veiligheid van kinderen onderweg is het allerbelangrijkste en ieder kind moet in een betaalbaar en veilig autostoeltje vervoerd kunnen worden. Dit is waar onze prioriteit ligt!

Onze productie

Productie

Het grootste deel van de productie en de assemblage vindt plaats in onze 16.000 m2 grote fabriek in Frankrijk. Met een capaciteit van meer dan 20.000 eenheden per dag zijn we met Team-Tex een wereldleider in ons vakgebied met verkoop van onze autostoelen en babyproducten in meer dan 56 landen, hetzij rechtstreeks, hetzij via lokale partners zoals Ellermeyer Trading B.V. in Nederland.

Nania is ons belangrijkste eigen merk. Naast Nania hebben we al een jarenlange succesvolle samenwerking met onder andere Disney, Mattel en Marvel. Tevens werken we in opdracht van andere merken en produceren wij diverse private labels.

Het bedrijf is gevestigd in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk en daar beheersen we de volledige productieketen: van concept, naar ontwerp, matrijzenbouw, productie en homologatie. Deze totale beheersing van de productie stelt ons in staat om zeer concurrerende prijzen aan te bieden op de markt voor kinderautostoelen.

 

 

Shop online

Enkele cijfers

  • 12.000 per dag : aantal geproduceerde autostoelen per dag
  • 66,5 miljoen : geproduceerde autostoelen sinds de oprichting
  • 56 landen : wereldwijd actief en verkrijgbaar
  • 60% marktaandeel : in Frankrijk en flinke groei wereldwijd 
  • 800 – 1000 COP : aantal verplichte crashtests (elke 5000ste geproduceerde autostoel moet verplicht opnieuw getest worden op veiligheid en consistentie).
Wordt ook afnemer!
Nania test dummy