NANIA ALPHA

De Nania ALPHA i-Size zitverhoger

Nania alpha zitverhoger - lichtgewicht
Zitverhoger i-size - Nania Alpha - Zwart

NANIA Zitverhoger ALPHA

De nieuwe Nania i-Size zitverhoger

  • Voldoet aan de nieuwste UN R129/03 normering
  • Voor kinderen met lengte van 126 cm tot 150 cm
  • Met autogordel bevestiging
  • Extreem lichte zitverhoger
  • Ontwikkeld én geproduceerd in Frankrijk
Eind December te koop

Direct naar:

Kenmerken

Zeer lichte zitverhoger

Nania alpha zitverhoger - lichtgewicht

Uniek, nieuw en duurzaam materiaal

De zitverhoger is gemaakt van een gepatenteerde EPP blok. Dit is een zeer licht maar ook zeer sterk en schokabsoberend materiaal.

De zitverhoger weegt dan ook maar 490 gram.

Door de vorm is de zitverhoger ook eenvoudig op elkaar te stapelen. Handig voor in de achterbak.

veilig

PPE Materiaal

Omdat de zitting is gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen (PPE) , heeft deze zitverhoger als extra sterke pluspunt dat dit materiaal zeer goed schokken absorbeert en tevens dat de gehele constructie uit één geheel is gemaakt. 

comfortabel

Met zijn armleuningen biedt de ALPHA zitverhoger veel comfort voor je kind tijdens alle autoritten. Bovendien is de bekleding afneembaar en wasbaar voor eenvoudig onderhoud.

ruime keuze

In diverse kleuren en licenties verkrijgbaar

De zitverhogers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, prints en leuke licenties van onder andere Disney en Marvel.

Productomschrijving

De Nania Alpha is een lichte en handzame zitverhoger die je makkelijk meeneemt. Ideaal voor vele autoritten en super eenvoudig om mee te nemen of even snel op te bergen. Bij de Alpha zitverhoger gebruik je alleen de 3-punts autogordel. Hiermee zit je het kindje en de zitverhoger in één keer vast in de auto.

Met het nieuwe gepatenteerde materiaal heb je tevens een zitverhoger die zeer schokabsorberend is en de armsteuntjes bieden extra comfort en zorgen voor een juist gordelverloop.

De nieuwe Alpha zitverhoger van Nania voldoet aan de meest actuele R129 normering. Het zitje is geschikt voor kinderen met een lengte van 126 cm tot 150 cm. Dit is vanaf dat je kindje ongeveer ongeveer 7 jaar oud is.

De zitverhoger wordt met de rijrichting mee in de auto geplaatst met behulp van de in de auto aanwezige 3-punts gordel. De Nania Alpha zitverhoger zorgt ervoor dat het kindje een ideale zitpositie krijg t.o.v de 3-punts autogordel. Doordat je kindje hoger zit loopt de 3-punts autogordel netje over de heup en het diagonale deel goed over de schouder. Het autostoeltje is goedgekeurd volgens de nieuwste ECE R129 normering.[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Uniek: zeer licht, nieuw en duurzaam materiaal!

De Nania Alpha zitverhoger is gemaakt van een gepatenteerde EPP blok. Dit is een zeer licht maar ook zeer sterk en schokabsoberend materiaal.

De zitverhoger zonder hoes weegt dan ook maar 490 gram.

Door de vorm is de zitverhoger ook eenvoudig op elkaar te stapelen. Handig als je ze even niet nodig hebt.

Veiligheid en Comfort

De Nania Alpha voldoet aan de nieuwste ECE R129 normering. Hou er wel rekening mee dat een zitverhoger door het ontbreken van een rugleuning, geen zijwaartse bescherming biedt. Gebruik de zitverhoger dan ook echt pas als je kindje minimaal 126cm lang is.

De handleiding is te raadplegen middels een QR code welke altijd op de zitverhoger aanwezig is. Handig, want zo heb je deze altijd bij je (mits je je telefoon bij je hebt).

De zitverhoger is gemaakt van hoogwaardig EPP materiaal dat zeer goed schokken absorbeert en daarnaast comfortabel aanvoelt. De polyester hoes is voorzien van een extra schuimlaag voor nog wat extra zitcomfort. De zitverhoger voelt hierdoor niet te hard maar ook zeker niet te zacht aan. Ideaal voor comfortabele lange autoritten.

Deze hoes is eenvoudig te verwijderen zodat deze schoongemaakt kan worden. Wij raden altijd aan om de hoes met de hand schoon te maken.

Afmetingen

De afmetingen van de zitverhoger zijn:

Breedte: 45 cm
Diepte: 36 cm
Hoogte: 22 cm

Door deze breedte zal het niet in elke auto mogelijk zijn om 3 zitverhogers naast elkaar te plaatsen.

[/expander_maker]

Specificaties

  • Zitverhoger volgens de nieuwste UN R129 norm
  • i-Size compatibel (?)
  • Voorwaarts kijkend vervoeren van 126 tot 150 cm
  • Voor kinderen vanaf ongeveer 7 tot 10 jaar
  • Bevestiging autostoel in de 3-punts autogordel