NANIA Befix easyfix

Het BEFIX autostoeltje is een van de meest populaire autostoelen van Nania, vooral vanwege de zeer aantrekkelijke verkoopprijzen maar zeer zeker ook vanwege de goede test resultaten (testoordeel “Goed” volgens de ANWB en 4/5 sterren bij het Duitse ADAC).

De autostoel is nu ook leverbaar met een isofix bevestiging: De nieuwe Nania Befix Easyfix

Met de Nania Befix easyfix bewijst Nania dat het nog steeds mogelijk is om een veilige isofix autostoel aan te bieden tegen een scherpe prijs.

De Nania BEFIX is een zitverhoger met rugleuning die het kind bescherming biedt bij een zijdelingse botsing. Ondanks het eenvoudige ontwerp is de stoel veilig en betrouwbaar.

De Nania Befix Easyfix autostoel, ideaal voor 4-10 jarigen

De BEFIX booster is goedgekeurd volgens de ECE R44/04 norm in groep 2/3, dus geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Als leeftijdsindicatie adviseren we tegenwoordig de stoel van 4 tot ongeveer 10 jaar te gebruiken. De BEFIX Eayfix wordt volledig geproduceerd en getest in Frankrijk onder zeer strenge wettelijke voorwaarden door het bedrijf TEAM TEX, de oprichter van het merk Nania en de Europese leider in autostoelen.

Het is een zeer lichte autostoel, vrij compact en is alleen op de achterbank van de auto te installeren. De hoofdsteun verstel je eenvoudig in hoogte zodat deze ook goed beschermt als je kindje verder groeit. De autostoel is te gebruiken totdat het kindje met de oren boven de hoofdsteun uit zijn gegroeid. Je kan dan eventieel de rugleuning verwijderen zodat je de autsotoel nog als zitverhoger kan gebruiken. Doe dit nooit als je kindje onder de 22 Kg weegt. 

De Befix easyfix autostoel koop je hier online of bij een van onze verkooppunten.

De autostoel heeft een 4-sterren award gekregen van de ADAC, een onafhankelijke consumentenorganisatie die autostoeltjes verzamelt om ze te testen en een beoordeling van 1 tot 5 sterren te geven (5 is de beste op het gebied van veiligheid). In Nederland geeft de ANWB de Nania Befix het predicaat “Goed geteste autostoel”

De 4-sterren van de ADAC betekent dat de Befix autostoel ten zeerste wordt aanbevolen door ADAC vanwege zijn veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het is een stoel die Nania onlangs heeft geüpgraded om nog meer veiligheid te bieden.

De nieuwe Befix, nu ook met isofix bevestiging

Het Nania Befix autostoeltje is tegenwoordig ook leverbaar met een Isofix-bevestigingssysteem.

Voor het kindje veranderd er weinig aan de veiligheid van de autostoel. Het kindje zit bij dit type groep 2/3 autostoelen vast in de 3-punts gordel van de auto.

Doordat de autostoel nu met isofix aan de auto bevestigd kan worden, staat de stoel altijd gefixeerd in de auto, ook als het kindje er niet in zit. De isofix bevestiging zorgt ervoor dat de stoel niet in een gevaarlijk projectiel veranderd waneer er geen kindje in zit.

Ook zal de autostoel niet heen en weer kunnen bewegen tijdens het autorijden. Dit komt bij de standaard Befix uitvoering nog wel eens voor bij vlakke achterbanken.

Nania Befix Easyfix

Het bevestigen van de autostoel gaat zeer eenvoudig. Na het uitschuiven van de isofix rails, klik je de uiteinden vast in de ankers van de auto. Controleer of beide zijden vast zitten. Vervolgens kan je kindje plaats nemen op de autostoel en in de 3-punts autogordel.

De nieuwe Nania easyfix autostoel is al verkrijgbaar vanaf € 59,00. Naast Nania is de Befix ook leverbaar in leuke Disney uitvoeringen. Deze kan je hier bekijken.

Bekijk alle Befix autostoelen

Bent u een zakelijke klant en heeft u interesse in onze autostoelen collectie? Bezoek dan onze B2B website ellermeyertrading.nl en neem daar contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van cookies.
We slaan je voorkeuren op, houden statistieken bij (volledig anoniem) en gebruiken ze voor marketing doeleinden.
Door deze te accepteren ga je hier mee akkoord.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?