Autostoelen

Al meer dan 30 jaar Baby- en Peuter autostoelen, Kinderautostoelen en autostoelen die meegroeien. 

Autostoelen Nania

Nania autostoelen worden al ruim 25 ontwikkeld en geproduceerd met het idee dat een veilig kinderautostoeltje voor ieder budget beschikbaar moet zijn, zodat iedereen zijn kindje veilig met de auto kan vervoeren.

Uitgebreide collectie autostoelen

Naast de Nania autostoelen worden een groot aantal modellen onder licenties verkocht. Zo heb je voor elk kind, jongens en meiden, leuke autostoelen van Disney, Marvel, Mattel. Zoek hieronder naar de gewenste autostoel of klik op onderstaande link om gewoon alles te bekijken.

Nania Autostoelen: Europess, veilig en innovatief

Al onze kinderzitjes worden in Europa ontworpen en geproduceerd. Alle Nania autostoelen voldoen aan de wettelijke goedkeuringseisen ECE R44/04 of de UN R129. Tevens werkt Nania samen met het Duitse ADAC om de veiligheid van de kinderzitjes naar een nog hoger niveau te brengen doordat deze instelling hogere test criteria hanteert. De Nania collectie biedt autostoeltjes voor alle leeftijden, vanaf 0 tot 12 jaar! Bekijk het uitgebreide Nania assortiment. Klik hier voor informatie als u niet weet welk autostoeltje u nodig heeft.

Over Nania

Welke autostoel zoek jij?

Filter alvast op gewicht, categorie of functie en bekijk het resultaat in onze shop

Een uitgebreide collectie autostoelen

De Nania autostoel collectie heeft diverse sub categorieën. Zo is er altijd wel een autostoel die perfect bij jouw wensen past. De Nania Access lijn biedt een veilige maar basic autostoel tegen een aantrekkelijke prijs. Het verschil met bijvoorbeeld de luxe autostoelen is o.a. de dikkere stof en extra comfort voor de kleintjes door de extra meegeleverde verkleinkussens.

Bekijk ook eens de autostoelen die we maken in opdracht van Disney en Marvel. 

veilige autostoelen voor uw kindje tegen betaalbare prijzen